1. Rakasta. Älä himmaile yhtään, anna tulla kaikki rakkautesi ja kiintymyksesi ulos juuri sellaisena kuin se tulee. Se on suurimpia vahvuuksiasi.  Joku sopiva kohde löytyy aina läheltä. Tai vaikka lenkkipolun varrelta. Halaa, pussaa, teputa, hyppää syliin - tässä et voi ikinä epäonnistua!


nurmikossa2.jpg


2. Manipuloi. Vaali ja kehitä sisäistä mentalistiasi, hyödynnä ihmisen heikkoutta mäyräkoiran edessä. Kiintymyksesi on tosiseikka, mutta ilmaista se ei ole. Vaadi palvelua. Hyödynnä verrattomia avujasi, kuten kompaktia kokoa, suloista ulkonäköäsi ja verratonta älykkyyttäsi.



mets%C3%A42.jpg


3.  Nauti. Mihin tässä elämässä olisi kiire? Nauti saamastasi huomiosta, kauniista sanoista, ihailusta, rapsutuksista, kainalopaikoista, auringosta, jokaisesta hetkestä. Olet ne ansainnut.



nen%C3%A4.jpg


4. Herätä ajatuksia ympärilläsi. Ole tulkinnanvarainen, salaperäinen ja ailahteleva. Pidä yllä pientä salaisuuden verhoa: älä paljasta kaikkea mäyräkoiran luonteesta, asenteesta ja toimintatavoista. Juuri kun ihminen luulee ymmärtävänsä sinua edes hieman, muuta toimintatapaa.



voikukka4.jpg


5. Hanki itsellesi etuisuuksia ja pidä niistä kiinni. Älä anna yhtään periksi. Tämä harvoin on edes kovin vaikeata, koska ihminen on niin kovin pehmeä mäyräkoiran rakkauden edessä.


Fanni.jpg


6. Heittäydy. Tee täysillä kaikki mihin ryhdyt. Vahdi, kerjää, röhnötä sohvalla, manipuloi, metsästä, juokse, nuku... Älä ryhdy mihinkään puolivaloilla. Ota kaikki irti etuoikeutetusta mäyräkoiran elämästäsi.


tytsyt2.jpg


7.  Vie eteenpäin mäyräkoiran filosofiaa. Käytä jokainen tilanne hyödyksesi. Opasta tarpeen mukaan rotutovereitasi, valista lajikumppaneitasi. Älä jätä epäselväksi, mikä on kupletin juoni - maailma on mäyräkoiran muotoinen ja sinä muiden rodun edustajien kanssa pyörität sitä! Kohota itseluottamuksesi sfääreihin saakka, sillä sinä olet tähti.


pieni%20koira%20iso%20sielu.jpg