palaute.jpg


1. Viime yönä peittoni oli huonosti, etkä huomannut kohentaa sitä. Et voi odottaa, että pyydän sinua tekemään sen, vaan sinun tulee seurata tilannetta ja huomata itse milloin tulee toimia. Jos haluat juhlistaa vappua ja valvot myöhään etkä ole ihan skarppina yön tunteina valvomassa nukkumistani, se on oma häpeäsi. Eikä se ole hyväksyttävä syy laiminlyödä tehtäviäsi.

2. Sain ruoan tänä "aamuna" vasta kello 10:45. Pidätkö sitä kohtuullisena ruokinta-aikana, huomioiden että ruokit minut arkisin kello 07?  Vaikka nukkuisin sikiunessa kello 10:45 saakka, ei se tarkoita, etteikö sinun pitäisi varovasti kysellä jo aiemmin, josko haluan herätä ja syödä aamupalan.

3. Et tehnyt eilen tilaa sohvalle, vaikka tulin sitä pyytämään. Minun paikallani istui joku, mikä oli aika järkyttävä kokemus. Mäyräkoiran mieltä järisyttäviä tapahtumia tulisi välttää, elleivät ne ole iloisia ja liity ruokaa, ulkoiluun aurinkoisessa säässä tai muuhun mukavaan tekemiseen. Mäyräkoiran paikkaa sohvalla ei tule viedä! Se on todella loukkaavaa.

4. Pyydän sinulta kirjallista vastausta sekä selvitystä, miten aiot jatkossa tarkentaa toimintaasi ja kiinnittää näihin yllämainittuihin seikkoihin huomiota.

5. Tämä ei ole palautekeskustelu, vaan yksisuuntainen palautteenanto. Älä siis vaivaudu antamaan vastineeksi toimintaohjeita tai parannusehdotuksia meikäläisen suuntaan.

6. Mieltäni lämmittäisi ja pahaa mieltä poistaisi kovasti se, että nyt kaivaisit vähän herkkuja esiin. Lisäksi voisit laittaa minulle saunan lämpenemään ja ennen saunomista voitaisiin leikkiä jollain kivalla uudella lelulla. Ymmärretty?


Rakkain terveisin

Hertta M.