Voi jehku, meikäläinen oli kolme viikkoa hoidossa, kun nuo ryökäleet lähtivät jonnekin maailmalle. Ameriikka on kuulemma ison veden tuolla puolen ja kaikki siellä on isoa muutenkin. Mäyräkoirat ovat matalia niinkuin meilläkin, mutta painavia.. siis todella lihavia! Ja kahta kokoakin meikäläisiä siellä vaan on, miniatyret (alle 5 -kiloiset) ja normaalikokoiset (yli 5 -kiloiset). Tuolla reissulla ei ollut näkynyt kuin niitä normaalikokoisia, mutta se normaalikokoisen määrittelykin.. niin, se on määrittelykysymys. Ei siellä ainakaan kovin moni mäyräkoira taida alittaa sitä viiden kilon painorajaa?! Jos sitä pyöreyttä on välillä tässä itse kussakin, niin ei meikällä ainakaan maha maata laahaa...

Tarkoitus oli loukkaantua ja suivaantua tästä kolmen viikon rupeamasta. Mutta en sitten viitsinytkään. Pääsin niin mukavaan paikkaan hoitoon maalaismaisemaan, mm. äitini seuraksi! En olisi voinut toivoa parempaa! Leikin Millin kanssa kolme viikkoa ja Lola-äiti näytti oikein kuonosta pitäen, miten sitä palloa oikein nurmella pyöritetään! Olipas lystiä. Ensin kyllä itkin omien ihmisten perään lohduttomasti, mutta kylmästi ne vaan lähti. Ei siinä sitten auttanut kun ryhtyä syömään, se on aina hyvä lohdutus. Jos meikäläiseltä menee ruokahalu, sitten on oikeasti tosi kyseessä... eikä mennyt nytkään.

syd%C3%A4n.jpg

Ameriikassa oli koirille kaupoissa vaikka mitä. Mekkoja, huiveja, haalareita.. tässä yksi esimerkki.

 

Olin minä väsynyt kun tulin kotiin! Taisi se aikaerorasitus jotenkin tarttua minuunkin! Joku jetläkki se oli. Onneksi omaan erinomaisen taidon nukkua mihin vaan vuorokaudenaikaan. Olivat varmoja, että surkuttelen kavereiden perään, kun tulen tänne "tyhjään" kotiin, mutta kakinmarjat, en jaksanut. Ihania tyyppejä, mutta on kyllä ihanaa olla taas ihan huushollin prinsessa, kuningatar ja kaikkea siltä väliltä! Palvelu pelaa ja hyvittelymentaliteettia tuntuu olevan ilmassa! Sänkyynkin olen päässyt aina halutessani, kun aamuyöstä olen pyytänyt. Täytyy nyt nauttia, kun tilanne voi taas pian tasaantua. Olivat kuulemma niin ikävöineet meikäläistä, että täytyy nyt vedellä kaikki narut ja toivoa erikoiskohtelua!

Aurinkoista heinäkuun alkua

Hertta