Mäyrästen leffakerho suosittelee!


TIEDÄN MITÄ TEIT LAATIKOSSA

Tositarinaan perustuva hyytävä kauhutarina pitkäkyntisestä, joka pakeni kynsienleikkuuta pahvilaatikkoon. Seuraukset olivat jäätävät. Tämä ihmisen ja koiran välisen henkisen valtataistelun kuvaus on saanut jo jatko-osiakin. Tiedän mitä teit vessassa oli ensimmäinen jatko-osa. Siinä pureudutaan stalkkauksen maailmaan. Mitä käy, kun ei saa ikinä omaa rauhaa? Miten mieli alkaa murentua vähitellen palasiksi, kun toimintaa tarkkaillaan jatkuvasti? Toinen jatko-osa on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle. Tiedän mitä otit jääkaapista koettiin kauhuelokuvapiireissä liian todenmukaiseksi kuvaukseksi.


yll%C3%A4tyslaatikosta.jpg


NUKKUVIEN MÄYRÄKOIRIEN YÖ

Jo kulttimaineeseen noussut verevä filmatisointi 60-luvulta. Tämän elokuvan lumous kestää aikaa ja jaksaa vuosikymmenestä toiseen liimata katsojan ruudun ääreen. Jaksavatko ne nukkua aamuun saakka? Montako kertaa kylkeä käännetään yön aikana? Aiheuttavatko tuhnut paniikkia huoneessa? Kuka kuorsaa eniten? On kovin paljon jännitettävää! Ei heikkohermoisille.


pentumustavalk.jpg


RINKELI

Yksi kauhufilmiharrastajien suosikeista kautta aikain. Elokuva tuli ensi-iltaan 2000-luvun alussa. Erään kaupungin mäyräkoirien keskuudessa lähtee kiertämään salaperäinen videofilmi. Sen katsomisesta seitsemän päivän kuluttua ruokakupin alle ilmestyy rinkeli. Mäyräkoirat innostuvat ideasta sankoin joukoin, mutta filmistä ei käy ilmi, että kyse on tavallisesta, kuivakasta jauhorinkelistä, eikä suinkaan mistään kreemiherkusta. Pettymys on karvas ja kuten tunnettua, mäyräkoiran kokema pettymys aiheuttaa aina hyvin suuria tunteita. Tämä elokuva ei jätä ketään kylmäksi!


luunpiilotus2.jpg


KAKKAJENGI

80-luvun legendaarinen kauhukomedia! Mäyräkoirasiskokset saavat huomata, että niillä on yliluonnollisia kykyjä. Ne pystyvät juoksuttamaan koko perhettä haluamallaan tavalla pelkillä ruumiintoiminnoillaan uhkailemalla. Kun toinen menee takaovelle jonottamaan, syöksyy toinen etuovelle kinuamaan ulos. Kun toinen etsii ulkona kakkapaikkaa mittailemalla tuulen suuntaa, maan lämmön kiertokulkua sekä planeettojen suhdetta toisiinsa, toinen on jo kirmaamassa vastakkaiseen suuntaan sotkien prosessin. Niin kamalaa kuin tämä onkin, et voi olla pyrskähtelemättä. Varoituksen sana - tulet pureskelemaan kyntesi silkasta jännityksestä, onnistuuko toimitus nyt, vai nyt...


poliisipartio.jpg


EPÄNORMAALIT AKTIVITEETIT

Tiivistunnelmainen kauhuelokuvasarja, jossa erään mäyräkoiralauman elämää seurataan kotiin asennettujen valvontakameroiden välityksellä. Kaikki ei olekaan niin kuin voisi ensisilmäyksellä ajatella...että ne esimerkiksi keskenään ollessaan tai öisin vaan nukkuisivat tai torkkuisivat. Perheelle tulee täytenä yllätyksenä näiden leppoisien lemmikkien synkkä puoli! On irvistelyä, pureskelua, piereskelyä!  Varoituksen sana - tarkista ensin missä mäyrinkäisesi on, ennen kuin alat katsoa tätä elokuvaa..laatikossa21.jpg


MÄYRÄKOIRAT

Hitchcock keksi ensimmäisenä 60-luvulla karmean ajatuksen ihmisen päälle tietoisesti hyökkäävistä eläimistä. Mäyräkoirat ei siis ole enää mikään tuore raina, mutta ajankohtaisuudessaan edelleen vertaansa vailla! Eräässä perheessä koetaan kauhun hetkiä, kun mäyräkoirat alkavat yhtäkkiä hyökkäillä ihmisten kimppuun pyrkien nuolemaan kaikkien kasvot ja erityisesti nenät. Elokuvan sanoma on monitahoinen - se kuvaa ihmisen ja lemmikin välistä suhdetta ja siihen liittyviä valtasuhteita. Toisaalta elokuva on ihan vaan kertomus siitä, mitä tapahtuu, kun ottaa mäyräkoiran talouteen. Niillehän on hyvin ominaista pyrkiä syliin ja nuolemaan pahaa-aavistamattoman ihmisen naamaa! Suojaa siis kasvosi ja niistä nenäsi, kun lähdet tämän klassikon pariin!


hyppy21mustav.jpg