On se mäyräkoirankin elämä mennyt ankeampaan suuntaan. Kunnollinen palvelusväki on kiven alla. Ja sitten kun täysjärkisiä  ja ennenkaikkea palvelualttiuden ymmärtäviä palvelijoita löytyy, hekin harhautuvat välillä sivuraiteille. Tärkeitä velvollisuuksia unohdetaan, kun liimaudutaan suosikkisarjan äärelle sohvalle tai istutaan nenä kiinni ruudussa turhanpäiväisyyksiä lueskellen ja kommentoiden. Yhä enemmän on vastuu siirtynyt mäyrinkäiselle itselleen: palvelusväkeä saa herätellä ja pitää yllä sopivaa vireystasoa. Välillä tarvitaan radikaaleja ratkaisuja tilanteissa, joissa ihmiset touhuavat omiaan eivätkä älyä kiinnittää huomiota oikeasti tärkeisiin asioihin. Kuten mäyräkoiran hyvinvointiin ja sen pyyntöjen täyttämiseen!


Tässä muutama testattu niksi niihin tilanteisiin, joissa on jo tapahduttava jotakin!


annypienempi.jpg


1. Sohvatyyny "räjähtää". Tilaamatta ja pyytämättä. Ilman että sinulla on mitään tekoa tämän luonnonilmiön syntyyn. Yllätyt iloisesti tästä ylimääräisestä ohjelmanumerosta, saat paskahalvauksen ja heittelet tyynynsisuksia ympäri kämppää. Saavutat sataprosenttisen huomion, mutta varaudu myös siihen, että tästä lämpimästä luonnonilmiöstä saattaa seurata myös pieni jääkausi.


2.  Kiipeät ihmisen syliin ja  näppäimistön päälle. Tai vaihtoehtoisesti työnnät kuonosi näppäimistön ja palvelijan käsien väliin. Osut "vahingossa" kirsulla näyttöön muutamia kertoja. Painat mieluiten enteriä  tai deleteä. Myös pienempiä näyttöruutuja voi huoleti  tökkiä kirsulla. Muutaman ylimääräisen enterin jälkeen alkaa kummasti mäykyn kanssa seurustelu kiinnostaa enemmän kuin naapurin kukkaistutusten kuulumiset.


pipsa.jpg


3. Otat täyden vessapaperirullan uusiokäyttöön ja testattavaksi: montako kierrosta kämpän ympäri yhdellä rullalla?  Tuleeko tänään uusi ennätys? Saadaan kenties jännittää myös sitä, saako ihmisparka sinut kiinni ennen viimeisen arkin avautumista! Tämä on aina yhtä jännittävä ohjelmanumero, eikä jätä ketään kylmäksi. Mikäli palvelijasi ottavat vinkistä vaarin, he ymmärtävät ostaa seuraavalla kerralla toisenmerkkistä pyyhinpaperia, jotta voit tehdä riittoisuusvertailua eri tuotteiden välillä. Lisähuomiota saat taatusti, jos pääset käsiksi talouspaperirullaan. 


4. Köyristät selkäsi ja pyllistät hyvin hitaasti ja merkitsevästi karvalankamaton päällä. Pidät huolta, että sinua katsotaan. Kun huomio on taattu, huokaiset syvään, oikaiset selkäsi ja käyt tyytyväisenä makuulle. Tässähän oli kyse puhtaasti venyttelystä. Mitä ne siinä keuhkoaa ja heiluttelee käsiään naamat punaisena. Mutta mikä tärkeintä - olet taas toiminnan keskipisteessä! Mikäli tämä tuntuu vielä liian härskiltä, kokeile äänekästä yököttelyä. Reipas kakominen vaikkapa yön pimeinä tunteina saa kaksijalkaiset hereille yllättävän ripeästi.


hertta.jpg


5. Vinkaiset pari kertaa ja katsot merkitsevästi palvelusväkeä. Kaikki ovat hetkeä myöhemmin mahallaan ja kontillaan lattialla sinua paapomassa. Ei suositella tehtäväksi kovin usein (palvelusväestä tulee turhan hermoheikkoa, eikä heidän palvelunsa taso siitä valitettavasti parane). Mutta silloin tällöin tehostekeinona vähintäänkin toimiva. 


6. Kampeat suosikkisarjaansa tapittavan ihmisen päälle sohvalle. Testaat muutaman kunnon tassupaineluotteen. Erityisesti kasvojen päällä kannattaa kokeilla ripeää akupainantaa. Mikäli olet juuri hetkeä aiemmin käynyt kaivamassa kukkapenkkiä, tulee akupainannan yhteydessä mukavasti myös kasvohoito samassa. Jos Salkkarit ei vieläkään lähde tauolle, pudottaudut sohvalla palvelijan taakse selän ja selkänojan väliin. Alat ottaa hienovaraisesti tilaa venytellen ja piereskellen. Voit jopa kellauttaa ihmisen alas sohvalta. Tällä viimeistään pitäisi ihmisen herätä tähän hetkeen. Poimi valmiin työn hedelmät (rapsutukset, halaukset ja muut asiaankuuluvat toimenpiteet).


pennulla%20asiaa%20m%C3%A4y.jpg