1. Mäyräkoiran päivä on joka päivä. Älä kyseenalaista sitä koskaan. Kaikella on tarkoituksensa - sinulla on mäyräkoira, koska olet Valittu. Saat elää hyvin erityislaatuisen eläinkunnan edustajan kanssa. Ota tehtäväsi suurella arvokkuudella ja tunnollisuudella. Olet hyvin onnekas, vaikka et sitä joka päivä ehkä ymmärräkään.

 

vinku.jpg

 

2. Pienet asiat, suuret tunteet. Mäyräkoirasi odottaa sinulta vain parasta laatua. Älä petä näitä odotuksia. Ethän halua tuottaa mielipahaa rakkaalle perheenjäsenellesi? Pienillä asioilla voit parantaa mäyrinkäisen jokaista päivää. Kuuntele sydämelläsi, ota vastaan ja anna itsestäsi. Joka päivä. Sinusta on siihen.

 

siluetti.jpg

 

3. Mäyräkoirasi edellyttää sinulta ainoastaan täydellisyyttä. Mitään muuta ei tarvita. Älä siis ole huolissasi, pärjäät varmasti, kun ylität itsesi ja kaikki odotuksesi. Sinulle ei aseteta ulkopuolelta tavoitteita eikä sinun tarvitse suorittaa minkään ennalta määrätyn kaavion mukaan. Riittää, kun joka ilta nukkumaan mennessäsi voit sanoa itsellesi, että tänäänkin onnistuin täydellisesti mäyräkoirani hyvinvoinnin edistämisessä. 

 

ajatus2.jpg

 

4. Tänään, huomenna, joka päivä. Et voi valita, milloin rakastat tai rapsutat, ulkoilet tai harrastat, tarjoat kainalopaikat tai otat pusut vastaan. Tämä kaikki kuuluu sinulle joka päivä. Kaikista tuhansista ja taas tuhansista halukkaista juuri sinut on valittu tähän tehtävään, joka vaatii sinnikkyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Ole sen arvoinen.

 

rin%C3%A4%C3%A44.jpg'

 

5. Jos kaikesta huolimatta kohtaat huonon päivän, muista aina, että se ei ole mäyrinkäisen syy. Se on aina sinua vastassa pyyteettömästi, täynnä rakkautta ja iloa. Kohtele siis sitä sillä samalla asenteella. Muista, että niin suuresti kuin ilo, onnelliset asiat ja mukava yhdessä tekeminen lujittavat teidän välistä suhdetta, vielä sitä enemmän yksi huono teko voi romuttaa kaiken. 

 

takka.jpg