Rakkaat Ystävät,

olin hieman huolestunut, kun keskiviikkona tuli Tampereenkin korkeudella taivaalta vettä, räntää ja kaikkea sellaista tavaraa mikä on mäyräkoiran mielestä ihan maailmanloppu. Että missä se kevät nyt? Vappuhan on mäyräkoiralle kevään juhla! Jotkut sanovat, että se on muka joku työn juhla, mutta meikäläinen ei sen työn päälle ymmärrä. Miksi tehdä työtä, kun nukkumalla pääsee vähemmällä? Toimistokoirana joskus avasin saapuvan postin kirjekuoria. Se oli kuulemma työtä. Mutta mitä siitäkin seurasi? Ei tullut kiitosta ja kunniaa, saatika palkkaa. Tuli vaan sanomista, että oli huonosti avattu kun oli kuulemma revitty. Että siihen loppui meikäläisen työura. Ja sitähän varten minulla on palvelija, ettei minun tarvitse tehdä ylimääräistä. Se ei ole laiskuutta, se on elämänfilosofia.

Että kyllä tämä nyt ennen kaikkea on minusta kevään juhla tämä vappu!


mets%C3%A4.jpg

Jos metsään tahdot sä mennä nyt, niin takuulla yllätyt... siellä on kevät!


Onneksi kevät piti pintansa vaikkei nyt ihan kesäisiä säitä tässä vielä olekaan. Olen päivittäin tarkkaillut kevään etenemistä luonnossa (siis niinä päivinä, kun ei ole satanut, tuullut tms. jolloin olen kyllä pysynyt vällyjen alla). Oikein sydäntä lämmittää, että mäyräkoiran suosikkivuodenaika alkaa olla taas lähellä! Miten ihania tuoksuja ojan pientareet, metsäpolut ja muut kulkureitit pullollaan!


ranta.jpg

Testasin jo Näsijärven veden lämpötilan: viileä!


Vappua juhlistin ystäväni Kaapon kanssa. Meillä oli pientä kisailuakin siinä, mm. kumpi kerjää tehokkaimmin- haaste. Se oli minusta ihan epäreilu kilpailu. Meikäläinen yrittää kerjätä lattian tasossa ja toinen on pitkälti pöydän pinnan yläpuolella. Ei siinä teelautaskatseet auta, jos kukaan ei huomaa edes vilkaista sinne lattianrajaan! No, ehkä nyt vähän dramatisoin kuitenkin. Olen kuulemma varsin ahne ja pidän koostani huolimatta (tai ehkä juuri siksi) eduistani erittäin tarkkaa huolta. No mielipiteensä kullakin, eikös tuo eduistaan huolehtiminen kuulu jokaisen mäyräkoiran perustoimintamalleihin?
hattu.jpg

Haloo, onks valoo?jihuu.jpg

Shake it, shake it!


vapputervehdys.jpg

Virallinen vappuposeeraus.


Toivotan onnea kaikille kollegoille viikonlopun Tampereen kansainväliseen koiranäyttelyyn! Meikäläisenkin piti tulla, mutta ööh... tuli siinä sitten yllättävää tärkeämpää menoa. Vastahan meikäläinen valittiin mätsärin diivaksi, varmasti olisin näissä kansainvälisissäkin karkeloissakin saanut samanmoista huomiota ja palkintoja... jaa ei vai? Ettei ole söpöyskilpailu?

-Hertta